PetraNyqvist Hemulointia näkinkengän kokoisella saarella.

Kaikki blogit puheenaiheesta Conchita Wurst

Euroviisut ovat pilakuva Euroopasta ja EU:sta

Euroviisuhuumassa ei ole enää mitään mittaa eikä määrää. Tätä pöhöttyneiden iskelmäpiisien kilpailua seurataan suorastaan hurmioituneesti Australiassa ja Kanadassa asti. Siellähän suuri osa väestöstä on melko tuoreita Euroopasta tulijoita.

   Useimmat Kööpenhaminassa esitetyt kappaleet olivat suunnattomien valoefektien keskellä tapahtuvaa jumppaa. Näkyvyyttä yritettiin rakentaa aivan epätoivon vimmalla. Kuuluvuudesta ei monesti ollut niinkään väliä.

Poliittisimmat euroviisut ikinä? Todellinen voittaja on...

Lauantaina nähdyt euroviisut olivat täynnä jännitteitä, ja ne olivat siten kenties kaikkien aikojen poliittisimmat. Nyt oli laulujen itsensä lisäksi kyse moniarvoisuudesta ja Venäjän aggressioista Ukrainassa.

Conchita Wurst on Matkijanärhi

Itävallan viisuvoittoon laulanut Conchita Wurst on noussut ykköspuheenaiheeksi ympäri Eurooppaa. Rohkeasta esiintyjästä kohistiin jo ennen viisufinaalia, mutta voitto sinetöi Wurstin aseman yhdenvertaisuuden ja suvaitsevaisuuden symbolina. Vaikka Itävallan viisussa laulettiin feenikslinnusta, on Conchita mielestäni monella tapaa kuin Matkijanärhi. 

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä